My Persona Style Community (MyPS)ditubuhkan atas dasar berkongsi minat yang mendalam dalam arena permotoran khasnya kepada pemilik Proton Persona. MyPS ini lebih kepada aktiviti rekreasi dan berkumpul sesama ahli untuk bertukar-tukar pendapat.

Blog ini dibangunkan sebagai satu wadah untuk berkongsi pengalaman dan membantu ahli untuk mendapatkan info-info terkini. Semoga kewujudan MyPS ini dapat memberi manfaat yang sewajarnya kepada semua dan menghindari dari gejala-gejala yang tidak sihat.

Kepada yang ingin menyumbang artikel, gambar emailkan ke kelabmyps@yahoo.com.my

Sebarang pertanyaan, jemputan, kerjasama kelab boleh menghubungi CheguDeen 016701713 atau sdr Rasyid Stylo 012730304MyPS~It's Evolution Style

Memartabatkan Kekeluargaan dan Persahabatan

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

My PERSONA STYLE CALENDAR

Monday, February 8, 2010

MyPS Sponsored

Syukur Alhamdulillah pihak AlBakry Printing telah bersetuju untuk menjadi salah satu penaja MyPS. Al Bakry Printing merupakan syarikat bumiputera yang dimiliki oleh Cikgu Hishamuddin Albakry. Beliau memiliki rangkaian perniagaan yang meliputi kedai dobi, tuisyen, cetakan baju dan cenderahati serta alat komunikasi.
Buat masa ini AlBakry Printing telah menaja sticker MyPS dan mencetak baju MyPS dengan tawaran harga yang berpatutan. Al Bakry Printing juga bersedia untuk menaja aktiviti MyPS akan datang.

No comments:

Post a Comment