My Persona Style Community (MyPS)ditubuhkan atas dasar berkongsi minat yang mendalam dalam arena permotoran khasnya kepada pemilik Proton Persona. MyPS ini lebih kepada aktiviti rekreasi dan berkumpul sesama ahli untuk bertukar-tukar pendapat.

Blog ini dibangunkan sebagai satu wadah untuk berkongsi pengalaman dan membantu ahli untuk mendapatkan info-info terkini. Semoga kewujudan MyPS ini dapat memberi manfaat yang sewajarnya kepada semua dan menghindari dari gejala-gejala yang tidak sihat.

Kepada yang ingin menyumbang artikel, gambar emailkan ke kelabmyps@yahoo.com.my

Sebarang pertanyaan, jemputan, kerjasama kelab boleh menghubungi CheguDeen 016701713 atau sdr Rasyid Stylo 012730304MyPS~It's Evolution Style

Memartabatkan Kekeluargaan dan Persahabatan

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

My PERSONA STYLE CALENDAR

Sunday, February 21, 2010

MyPS vs Media

Sepanjang setahun penubuhan. MyPS telah menjalinkan usahasama dalam mengendalikan aktiviti dengan beberapa kelab permotoran antaranya Kelab Proton Perdana (PROPERD), SagaIswaraClub (SIC), GEN2.net, Waja Motorsport Club(WMC) dan berbagai lagi.
Selain itu, kerjasama dengan majalah majalah automotif juga pernah dijalinkan. Artikel MyPS pernah dipaparkan di beberapa majalah antaranya majalah KERETA, GILA KERETA,OTOMANIA, PUTERA RACING dan SHIF magazine.

No comments:

Post a Comment