My Persona Style Community (MyPS)ditubuhkan atas dasar berkongsi minat yang mendalam dalam arena permotoran khasnya kepada pemilik Proton Persona. MyPS ini lebih kepada aktiviti rekreasi dan berkumpul sesama ahli untuk bertukar-tukar pendapat.

Blog ini dibangunkan sebagai satu wadah untuk berkongsi pengalaman dan membantu ahli untuk mendapatkan info-info terkini. Semoga kewujudan MyPS ini dapat memberi manfaat yang sewajarnya kepada semua dan menghindari dari gejala-gejala yang tidak sihat.

Kepada yang ingin menyumbang artikel, gambar emailkan ke kelabmyps@yahoo.com.my

Sebarang pertanyaan, jemputan, kerjasama kelab boleh menghubungi CheguDeen 016701713 atau sdr Rasyid Stylo 012730304MyPS~It's Evolution Style

Memartabatkan Kekeluargaan dan Persahabatan

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

My PERSONA STYLE CALENDAR

Sunday, March 21, 2010

TT Mesra MyPS @ Batu PahatMyPS cawangan Batu Pahat digerakkan oleh sdr Chan (MyPS 035) dan dibantu oleh sdr Areel (MyPS 041). Sehingga kini MyPS mempunyai seramai 9 personarian dari Batu Pahat yang menjadi Official Members MyPS . Pada 20 Mac 2010, satu TT mesra MyPS cawangan Batu Pahat telah diadakan di Dataran Penggaram dengan kehadiran 6 orang ahli bersama keluarga masing-masing. Aktiviti seterusnya menuju ke Terminal Feri Pusat Rekreasi Minyak Beku untuk sesi minum dan perbincangan. Terdapat juga beberapa kelab kereta yang berada di Pusat Rekreasi Minyak Beku antaran Seven Eight Six Motorspot(kelab kereta campur) Nakajima Club (club Wira) dan Southern Wheel.
Semoga MyPS terus berkembang di Batu Pahat dan dapat melaksanakan xtvt yang bermanfaat untuk ahlinya.
sebarang pertanyaan untuk MyPS cawangan Batu Pahat
sdr Chan (MyPS 035) 013-7870066
sdr Areel(MyPS 041) 012-7036513
1 comment:

  1. tahniah chan........teruskan usaha ko ......

    ReplyDelete