My Persona Style Community (MyPS)ditubuhkan atas dasar berkongsi minat yang mendalam dalam arena permotoran khasnya kepada pemilik Proton Persona. MyPS ini lebih kepada aktiviti rekreasi dan berkumpul sesama ahli untuk bertukar-tukar pendapat.

Blog ini dibangunkan sebagai satu wadah untuk berkongsi pengalaman dan membantu ahli untuk mendapatkan info-info terkini. Semoga kewujudan MyPS ini dapat memberi manfaat yang sewajarnya kepada semua dan menghindari dari gejala-gejala yang tidak sihat.

Kepada yang ingin menyumbang artikel, gambar emailkan ke kelabmyps@yahoo.com.my

Sebarang pertanyaan, jemputan, kerjasama kelab boleh menghubungi CheguDeen 016701713 atau sdr Rasyid Stylo 012730304MyPS~It's Evolution Style

Memartabatkan Kekeluargaan dan Persahabatan

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

My PERSONA STYLE CALENDAR

Sunday, December 19, 2010

MyPS Back to Nature- Penghujung Benua Asia


Alhamdulilah, MyPS BACK TO NATURE- KONVOI KE PENGHUJUNG BENUA ASIA berjaya di jalankan pada 19 Disember 2010 dengan kerjasama ahli MyPS yg hadir..

Berbagai aktiviti menarik yg dirancang olah jawatankuasa pengajur memberi memberi pengalaman yang menyeronokkan..Antara aktiviti yg dijalankan ialah menaiki bot, melihat kolam ternakan ikan di kelong Kukup, jelajah ke penghujung benua Asia dan berbagai lagi.

Trip penutup bagi 2010 ini bertambah menarik apabila mendapat penyertaan dari bangsa lain yang selama ini MyPS dipelopori oleh bangsa Melayu..MyPS sememangnya menyokong gagasan 1 Malaysia.

Tahniah pada yang hadir..

1- Deen n wife
2- rasyid Stylo
3- kastelo n family
4- Amier Zurin n family
5- razali
6- iman culen
7- hantu laut
8- sham 563 n family
7- azmi n family
8- elijah n wife
9- oneganu
10-wanamir
11-Hamidah pa
12 Shahrul tauring n wife
13- Firdaus Nureman n family
14- Zahar taroo Ieda n famliy
15- zamri southern wheel
16- Murni
17 Hantu mabuk laut
18 farhan Salam

No comments:

Post a Comment