My Persona Style Community (MyPS)ditubuhkan atas dasar berkongsi minat yang mendalam dalam arena permotoran khasnya kepada pemilik Proton Persona. MyPS ini lebih kepada aktiviti rekreasi dan berkumpul sesama ahli untuk bertukar-tukar pendapat.

Blog ini dibangunkan sebagai satu wadah untuk berkongsi pengalaman dan membantu ahli untuk mendapatkan info-info terkini. Semoga kewujudan MyPS ini dapat memberi manfaat yang sewajarnya kepada semua dan menghindari dari gejala-gejala yang tidak sihat.

Kepada yang ingin menyumbang artikel, gambar emailkan ke kelabmyps@yahoo.com.my

Sebarang pertanyaan, jemputan, kerjasama kelab boleh menghubungi CheguDeen 016701713 atau sdr Rasyid Stylo 012730304MyPS~It's Evolution Style

Memartabatkan Kekeluargaan dan Persahabatan

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

My PERSONA STYLE CALENDAR

Sunday, March 7, 2010

MyPS Mega Eyeball with skuad Perodua ERAAlhamdulilah,6 mac 2010 di Festival Street Danga Bay~Sesi MyPS Mega Eyeball berjaya dijalankan seperti mana yang dirancangkan. Sebanyak 26 biji Persona telah berjaya dikumpulkan yg datang sekitar Johor Bahru. Malah turut terdapat rakan MyPS yang bersemangat datang dari Pontian(4), Kota Tinggi(2), Batu Pahat(1), Muar(2) dan Mersing(1).
Matlamat perjumpaan ini adalah mengeratkan ukhwah antara ahli MyPS disamping membincangkan dan mencari kata sepakat bagi aktiviti yang akan dijalan pada masa terdekat antaranya Southern Convoy Back To Nature Gunung Ledang, Jemputan Maulidur rasul dari Masjid Wadihassan dan Jemputan khas gathering Kelab Gabungan Belia Berkereta di IOI MALL Kulai.
Sesi MyPS Mega eyeball turut diserikan dengan kehadiran dua buah Myvi skuad perodua ERA yang parking bersama2 barisan Persona MyPS.Kesempatan diambil dengan memberikan flyers MyPS bagi skuad Perodua ERA mempromosi laman blog MyPS di radi ERA(104.5FM)2 comments:

  1. orang kate....1.ramai tu pesona.2.ramai juga mamber myps.3.nak join lah tapi keta lain..4.pompun&budak pun ade ex.tu yng orang luar kate.banga..beb,oang dah tau myps.hihihihih.I LOVE MYPS..BEST..

    ReplyDelete
  2. tu orang yang kate..belum burung yang kata...hikhik

    ReplyDelete