My Persona Style Community (MyPS)ditubuhkan atas dasar berkongsi minat yang mendalam dalam arena permotoran khasnya kepada pemilik Proton Persona. MyPS ini lebih kepada aktiviti rekreasi dan berkumpul sesama ahli untuk bertukar-tukar pendapat.

Blog ini dibangunkan sebagai satu wadah untuk berkongsi pengalaman dan membantu ahli untuk mendapatkan info-info terkini. Semoga kewujudan MyPS ini dapat memberi manfaat yang sewajarnya kepada semua dan menghindari dari gejala-gejala yang tidak sihat.

Kepada yang ingin menyumbang artikel, gambar emailkan ke kelabmyps@yahoo.com.my

Sebarang pertanyaan, jemputan, kerjasama kelab boleh menghubungi CheguDeen 016701713 atau sdr Rasyid Stylo 012730304MyPS~It's Evolution Style

Memartabatkan Kekeluargaan dan Persahabatan

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

My PERSONA STYLE CALENDAR

Wednesday, March 3, 2010

NEW BANNER AND ROAD TAX STICKER

Sukacita dimaklumkan, Syarikat Al Bakry Printing sekali lagi sudi menaja aktiviti My Persona Style Community. Buat kali ini, Al Bakry Printing sudi menaja sebuah banner baru bagi mengganti banner yang lama. Al Bakry Printing juga akan menaja road tax sticker khas untuk aktiviti Southern Konvoi Back To Nature ke Gunung Ledang yang akan diadakan pada 14 Mac 2010.
Berikut adalah contoh design yang cadangkan oleh pihak Al Bakry Printing


contoh Banner~


contoh road tax sticker khas Konvoi Back To Nature-

cetakan terhad untuk peserta konvoi.
kepada Al Bakry Printing
thanks you
I love U
dari kami My Persona Style Community

5 comments:

 1. congrats deen......idea yg mantap.....

  ReplyDelete
 2. wow.......lagi mantap..cik gu..nampak.lagi.besemagat..tau...hihihihi

  ReplyDelete
 3. abam castello aka tuan penyelaras..usaha bersama..6hb ngn 14 punya event kasi promo baik key

  ReplyDelete
 4. btul tu abg castello..smngt jgn x smgat..ape yg pnting...dlm hti ade taman...hehehe...jgn mara haaaa.....

  ReplyDelete
 5. salam.. boleh saya bagi pandangan.

  sebelum itu.. jutaan terima kasih buat Al-Bakry Printing kerana senantiasa menyokong kami dengan sponsor sticker2 yang cantik2 ini.

  Pandangan saya, ada baiknya kita hold Banner depan dulu sehingga Ahli Majlis Tertinggi kelab bersidang. kali ini saya berharap kita settlekan beberapa perkara berbangkit sebelum membuat keputusan untuk mencetak dan menampal stiker baru.

  berkenaan sticker convoy.. sangat cantik. tahniah kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak. rasanya mungkin ramai ahli kelab yang nak gak sticker cun ni.. walaupun mereka tidak dapat ikut serta disebabkan hal-hal tersendiri. saya nak cadangkan supaya mereka yang tidak dapat ikut serta tapi nak sticker ni.. diharap dapatlah sedekahkan sedikit untuk menanggung kos percetakkan walaupun mungkin tak sepenuhnya. (melainkan syarikat al-bakry sudi men"sponsor" semua sekali... alhamdulillah, tapi saya rasa perlunya kita menanam sikap orang berbudi kita berbahasa... berterima kasih pada apa saja yg diberi kan..

  itu pendapat saya.. pendapat yang lain macam mana?

  ReplyDelete