My Persona Style Community (MyPS)ditubuhkan atas dasar berkongsi minat yang mendalam dalam arena permotoran khasnya kepada pemilik Proton Persona. MyPS ini lebih kepada aktiviti rekreasi dan berkumpul sesama ahli untuk bertukar-tukar pendapat.

Blog ini dibangunkan sebagai satu wadah untuk berkongsi pengalaman dan membantu ahli untuk mendapatkan info-info terkini. Semoga kewujudan MyPS ini dapat memberi manfaat yang sewajarnya kepada semua dan menghindari dari gejala-gejala yang tidak sihat.

Kepada yang ingin menyumbang artikel, gambar emailkan ke kelabmyps@yahoo.com.my

Sebarang pertanyaan, jemputan, kerjasama kelab boleh menghubungi CheguDeen 016701713 atau sdr Rasyid Stylo 012730304MyPS~It's Evolution Style

Memartabatkan Kekeluargaan dan Persahabatan

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

Semua team MyPS n Friends sila beri sokongan untuk xtvt yang berikut~

My PERSONA STYLE CALENDAR

Sunday, April 4, 2010

MyPS & SCM GATHERING

4.4.2010 Bertempat di TJ Mart Kulai, My Persona Style Community(MyPS) dan Saga Club Malaysia (SCM) Gathering telah berjaya dijalankan dengan jayanya. Sebanyak lebih 40 buah Persona dan Saga telah berjaya dikumpulkan di tapak outdoor parking TJ Mart.
Penganjuran Gathering ini telah mencapai matlamat untuk memupuk semangat setiakawan dan mengeratkan hubungan antara MyPS-SCM dan TJ Mart.
Pelbagai xtvt telah berjaya diselaraskan antaranya sukaneka, karaoeke dan autoshow. Segala hamper, guddies dan piala telah disumbangkan oleh pihak TJ Mart.
Bagi acara autoshow kategori Persona pemenangnya ialah
Champion: WanVIP
1st Runner UP: DeentaRo
2nd Runner UP: Mosdi1 comment:

 1. Salam ziarah salam muhibbah dari
  http://firestartingautomobil.blogspot.com/
  http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

  Wahhh Tahniah pada MyPS dan SCM berjaya gak menjayakan aktivi Gathering ni.... walau pun agak ade hujan-hujan nampaknya berterusan... tapi korang dapat teruskan gak sampai petang dekat pukul 6 petang gak ye.....

  Sebagai Tanda sokongan terhadap anda kami sekali lagi ucapkan Tahniah ....

  Kami dapat lihat dari sudut tiang... dan dapatlah lihat kemeriahannya....

  ReplyDelete